20 nov 2007

SOPARET i PROCLAMACIO

Atenció amics del CONFETI, ja estan molt prop les FALLES 2008 i com a tal tenim que realitzar la corresponent festa de PROCLAMACIO de la Fallera Major del Mercat, i com no, haurem de celebrar-ho amb un senyor SOPAROT que es fara este divendres 23 de novembre de 2007 a les 21'30 hores i abans de la PROCLAMACIO que serà a les 23 hores.

Aixina que tots espere que tots, no falteu a l'acte que tenim amb la COLLA EL CONFETI (si haurà confeti pa tots, eu deixe a les vostres mans... xDD)

au amics!!

3 comentarios:

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Molt bé abel!! ja era hora q alguna alma caritativa es decidira a crear el nostre propi blog! Ara poc a poc anem donan-li vida i avore si poc a poc podem fer-lo plenar de visites i comentaris!!
X cert no staguerem molt motivats en la proclamació!!

Confeti pa tots!!

San Karrega dijo...

Va avore si es veritat que li doneu vida...

si necesiteu alguna cosa... Només teniu que demanar-ho..

Per cert, ja em direu personalment que collons es els confeti?!!....

Salva dijo...

EI!!!
que pasa amics?!?!? com va tot?? esta be aço de poder tindre un canal per a parlar en vostros per internet!!
Me vaig pedre el sopar de proclamació pero a vore si ne fem un altre al que puga anar.
tmb volia aprofitar per a vore si este pont de decembre teniem que anar a vore a Alfredo, (una escusa per quedar els amics y de paso vore a Alf i eixir de festa!), que penseu?? qui va??
ah! i per ultim... comentarvos que en cap d´any curre en madrid, pero que el dia 30 asi fan una festa que te cages (Millor que la del dia 31)!!! i ni ha puesto de sobra per a tots vosatros, aixina que esteu convidats!
CONFETIIIIIII!!!!!!
bueno.. ara vorem quanta gent contesta!!! :P
vingaaa fins promptee