26 feb 2008

PRESENTACIO, PAELLES, RALLIES,...

L'agenda ja comença a estar colapsada amb tanta festa i es que ara no parem en torreta perque, xiquets i xiquetes, ja estan les FALLES 2008 así!!! mare meua!! i mos pensavem que no seria igual pero es que enguany esta sent una verdadera festa i un espectacul DA POR!!! el confeti va que vola i açò nomes a fet que començar!

En la presentació ja poguerem gaudir d'una nit de festival del bò. Nomes alsar-nos ja haviem quedat pa dinar, i es que els dinarets de la colla el CONFETI son pa' presenciar-los... i despues de la corresponet melopea, els pels se me ficaven de punta de vorem en el traje de fallero... SI SENYOR ja estem ahhiiiii!!!! puuuuufff.... i alaaa!! al ataque!! pasacalle, xarangueo, els cubatetes del berenaret i al final... BODEGAS MIGUEL!!! jajaja i el cine LIDO per supost tambe, pero l'asclafit era arribar a la GO vestit de falleros!! bueeeeenoooooo!! espectacular! quina nit.... inolvidable.....

I como no... arriba altre finde no menys espectacular... LES PAELLES 2008!! puuufff sense paraules.... si es q cada any es millor XÈ!! i paellorra dels senyors GIORGIO & ENRICO i un servidor... anecdotes pa parar un tren; ja agarrem el billet el divendres que escapant-mos del sopar de falleros d'honor al que no poguerem acudir, tot se torna festa en keepers i al cap d'unes hores ja es de dia i ja estem alsant-mos pa anar d'ALMORSAROT!!! puuuuuufff "bocadillarro que la flipes"!!! i despues alaaaaa, a preparar la paellorrraaa!! pero clar... así no s'acava açò perque no pot faltar el superball despres de dinar i enseguida atra volta, festival del bò!! pimwis, tasques... bueno.... quantes volteretes pegarem!!!

I ara si que si!!! despues d'un finde semana super rebotat nomes faltava el dumenge i tooommaaaa!! AL RALLIE!!! anda ya!!! i damunt SEGONS!!! 2º! que la flipes esa FALLA DEL MERCAT **TIAAAAA!!!! PIM PAM!!! pero que fin de semana de crackss...!!!!

ja no puc en la meua alma.... nomes de pensar que ara ve la CAVALGATA ja vaig mig tocaet.... xDDD

ale hasta la proxima cita si sobrevivim.... jejeje


9 comentarios:

marieta campos dijo...

hola de nou confeti!!! Ja veig que abel s'ha ficat les piles en açò d'actualitzar el blog i ja ha fet un super-resum del que ha segut aquest cap de semana intensisiiiimmmm!!!!
la veritat es que molts de vosaltres (la majoria) se perguereu el super-rally que arrearem! avore si l'any que bé no se quedeu sobant perros!!
be xiquets açò ja fa olor a falla! Abel tens raò en lo de que tot pot ocorrer, jo es que soc molt pesimista!jaja!

Superestupendes dijo...

Eiiii confettis!!!
M´alegre de vore que esteu visitant el nostre blog (www.super-estupendes.blogspot.com), jo és la primera volta que entre al vostre, però no sigau perros i quan entreu escriviu!!!!
Aprofite per donar l´enhorabona als membres del confeti que participaren en el rally i colaboraren en aconseguir el 2n premi (sols va ser Abel?!?!?)i als demés animar-vos per a l´any que ve, que ja vegeu que val la pena!!

abel -confeti- dijo...

hola amiguetes del confeti!!!
gracietes per escriure al blog!! aço va animantse pero que no veas!! jajajaja

ale, a vore si seguim esta marxa ;)

Patri dijo...

Hola colla confeti!!!!A vore si es nota que estem ja en falles i menegem tots els blogs.
Lo del rally va ser... inesperat, a vore si l'any que ve veniu tota la colla i podem celebrar el premi, amb molt de Confeti!!
Les superestupendes ja m'han adoptat, vosatros no sereu menos no?

Inma dijo...

Hola!!
Ja pareix que este blog vaja animant-se perque fins ara estava un poc triston...jeje
Ja vos fe ficat un enllaç des de Superestupendes, a vore si vos ajudem a promocionar-vos...
Espere algun comentari vostre.
Besos a tots.

neusis dijo...

eooooo!! no se si en retras... xo perfí entre a cotillear q teniu per asi, jejeje.

no es per res... pero li falta un poquet de vidilla nooo??

no problem, les estus ja stem asi pa solucionaro, jajaja

bessets

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

patri t'adoptem tamé no patiskes!!!

Salva dijo...

jeeeeeeeeeeeeeee
que ganes que tinc de que arrive el disabte!!!!
no vaig poder estar en el rally , etc.. pero me moria de ganes de estar, enhorabona als participant, sou uns cracks!!

vinga... que dasi no res ja estem tirant coets!!

fins promptee!!!!!
;)

abel -confeti- dijo...

coets no eu se pero confeti si que ne tindrem pa tirar i pa lo que faça flauta!!! jajaja