26 mar 2008

GRÀCIES


Com vec q ningún company es fa l'ànim de publicar i actualitzar el blog, pues ho faig jo mateix. Després de les vacances "pascueres" i una volta recuperats de les falles només puc dir en esta entrada q GRÀCIES!

I direu: gràcies??? Pues SII!!! Gràcies a tots els q eu estat en mi estes falles!!! Xq han sigut les millors falles de MA VIDA! Gràcies sobretot a tota la Colla El Confeti xq hem tingut moments imborrables ( i en especial al meu compare Abel xq tot començà a encarrilar-se en Agermanats), tame a les Superestupendes xq en cada una d'elles m'he rist molt i ha hi hagut algo especial este any (tenim un sopar pendent) , gràcies al Juanlu i Toni x ixos moments en el casal en la previa a les falles, gràcies a la Vane (ah hally berry?? jeje) i a tota la seua cuadrilla, gràcies a Fran xq cada volta q estava en ell ens moriem de la risa, gràcies a Voro i Tatay xq sense ells el truc no es igual, gràcies a Jose Ramón i J. Cardo x enseñarme a parlar "boskimano", gràcies al Ricol x no voler ixir este any a presentar els play-backs jeje, gràcies als veterans de la falla x enseñar-mos cada volta mes coses de falla, gràcies als amics de Campos d'Almeria xq sense ells encara no tindriem disfresa, gracies a totes les dones de la falla q tant ens han cuidat donan-mos dolçet después de dinar i sopar, en definitiva gràcies a tots/es els fallers/es de la Falla del Mercat, i com no gràcies a la meua novia Mery, per aguantar-me cada any faller (encara q ella es mes fallera q jo) . Tots vosaltres teniu un troset del meu cor, xq com ja he dit han sigut les millors falles desde q estic viu i segur q al pròxim ho podem superar ( encara q Abel sap com superar-ho) . Encara estic deprimit de haver-les acabat, xo al mateix temps estic més q satisfet de com han acabat. Al dia 7 d'Abril començem les Falles 2009. Qui s'apunta a compartir-les en mi???

P.D.: se m'oblidava!!Gràcies tamé a la mare q ma parit!!! Per haver-me parit en Sueca!!!

16 comentarios:

Superestupendes dijo...

Buff!! m´has deixat sense paraules...però saps apreciar a cada persona de les que tens al costat, i això diu molt de tu com a persona, i es mereix que se te donen les gràcies a tu. Jo també estic orgullosa de ser de la Falla del Mercat, amb tot lo que això comporta. Superestupendes falles 2008, però segur que encara millor les del 2009!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Gracies Clara!! El mateix dic de tu!! Pero es fàcil apreciar a gent com vosatros!!

Besets!!

Vane dijo...

Hally berryyy!! Eres un crack!! jo tmb li done grasies a la mare q ta parit x haver-te fet aixina com eres xq eres una gran persona i sobretot un gran amic. Grasies x la part q ma tocat i saps q x part meua les falles tampoc serien lo mateix sense tu i els confeti! ara a x les 2009 q sabem q poden ser millor.
Molts besets!!

marieta campos dijo...

Gràcies a tu Sandro per haber publicat este "peoazo" alticle, puc dit-te que m'he emocionat i tot!
per a mi i crec que per a totes les superestupendes estes tmb han segut unes grans falles i tu i tots vosaltres sou dels que les heu fet mes grans.
aquest any hem compartit molts moments junts i ens hem rist molt, esperem que les falles 2009 que ja comencen siguen molt millor,no?????? jajaja

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ vane: moltes gracies vane x pensar aixo de mi, tu tame eres una gran persona i sas q eres molt especial pa mi!! cuidat!! besets!!

@ maria: q pasa marieta??!! Si t'has emocionat es xq algo he fet be no?? jajaja. aixo vol dir q pensem iwal respecte a estes falles i q segur q a l'any q ve seran millors!!! no eu dudes!!!

Ricol dijo...

AAAAAy Sandro! Eres un crack, al final no vaig poder anar al Anfield com me digueres però tenim una foto de la bandera rodaora en el Teatro de los sueños dedicada per a tu.

Gracies a tu tb x estes falles en les que ma faltat un dia ( t jure q vaig estar apunt de quedarme i no anar al viatge nomes per quedarme en la falla...jaja)

B tenim tot un any per a preparar-nos per a les de l´any q ve i superar-nos. Segur q entrenarem de valent.

Au cacau

Esther dijo...

Eres un gran crack, Sandro!!
Ma mare diu q a l'any q ve, si continues escrivint estos articles et farà el dolçets q vuigues, m'has arrivat al cor. Enhorabona i seguix aixi com eres, besots.

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ Ricol: Be Ricky be!!! ixa foto espere q me l'envies amb dedicatoria inclosa!! m farà moltisima ilusió. i enveja cabró!!! Tinc una foto de la nit del 18 al casal, q demostra la teua tristor per anarten tal dia cap allá. No patiskes q la publicaré!!
Un abrás amic!!!

@ Esther: tu si q eres crack!! espere q tu tampoc canvies ara q vas a donar el "SI QUIERO". jeje. Pobre Andreuet la q li aspera!! (es brometa i eu sas) Disli a la mami q ma donat mes forses pa seguir escriguent al blog durant tot l'any en ixa proposta q ma fet. jajaja. Besets!!!

Tati dijo...

Grande Sandrito!!! K seria de les falles sense poder burlar-mos de Tsonga i Djokovic, i sense disfrutar del Fabuloso!!! (menos mal k la copa va ser despues de falles...)

Inma dijo...

Mare meua...quin resum de falles més emotiu!! si casi m'ix la llagrimeta!!
M'has deixat sense paraules "mestre"
Bessets

anToniet -Confeti- dijo...

IM-PRESSIONANT!!!
Mare de deu!!! A mi si q ma caigut la llagrimeta si.
Res mes q dir q no sapies amic, xq crec q mos conegem prou i no fa falta parlar, bueno si, q me tens content!!!jeje, q agera sigut d'estes falles sense la frase i la 8 d'estopa, chof!!!
Res, ara a començar les falles'09, q poden hi haure sorpresetes molt agradables!!! I q sigen x lo menos igual q estes!!!
Viva la mare q ta parit flaco!!!

JCampos dijo...

Ale tin, Sandritooo!!

El Sandrooo es fa l'animo d'escriure i vol fermos plorar a tots!! Eres un crack, al teu costat les falles del 2009 seran encara millor que les del 2008!!

Visca la falla del mercat!
Visca la colla del confeti!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ tati: jajaja! q cabró!! sas q el socio i jo sempre agrairem a Sampras i Agassi haver-mos "enseñat" a juar al truc!!! Ixa sorteta tinguereu en lo de la copa!! Ya t vax dir q no te burlares del sr. Mata!!! jujuju

@ Inma: jejeje. resum a unes grans falles q sense tots no hagueren sgut posibles!! a l'any q ve millor inmeta!!! besets!!

@ antoniet: calla loooco!! jajaja Tu a mi si q me tens content, q te tinc ganetes!!! jejeje. pos res amic q no cal q digues res q no sapiga. dema anem a esmorsar i parlem de les noves sorpreses de les falles 09!! no seran iwals seran millors!! au amic!!

@ campos: i al teu costat tb burrera!! avore si a l'any q ve disfrutem mes d la teua presència, q en almeria no hi han falles!! jejeje. Visca la Falla del Mercat!!

abel -confeti- dijo...

mare meua tio, com hu has fet açò!!??? AIYIO COM YIER!!! eres el puto amo del comentaristes de blogs!!!!

SSSOOOOSSSSIIIIOOOOO!!!! tu eu sas!, HAN SEGUT LES MILLORS FALLES DE LA TEUA VIDA, DE LA MEUA i de moltes mes persones q saben q lo d'enguany no ha segut normal, la unió q hem tingut en la colla, la germanor en totes les persones de la falla, el compromis, la fundacio de la colla de les superestu, la CHAMPIONS del parxis, el truc al CASAL, les semanetes mataores d'antes dels dies oficials, i tantissimes coses mes q no pararia i q des de la primera reunio de l'any passat estem disfrutant com mai a la falla. per aixo i per moltes mes coses q has fet, GRACIES SANDRO! ;)

I A SEGUIR FENT!! q el rulo es fa gran i no paraaa!!

Superestupendes dijo...

Sandro, entra al blog de les superestupendes, que hi ha algo per a tu...(lo prometido es deuda). Bessets

neusis dijo...

CARAAAAM QUASI QUASI MAS FET PLORAR!!

aixo no se faaaa!!

ale xiquet no et poses tan sentimental q dins de no res ja tem per ai de bufaaaa i preparant les del 2009

vinga BESSETS