10 mar 2008

I al dissabte que??

Ieee xicons, tenim que pensar-crear-comprar algun disfraç? O fem com sempre, i al dissabte despres de dinar i en 2 copixueles en el cos eu pensem tot a trons i bacs, i que la veritat siga dita, es com millor eu sabem fer i mos ixen les millors idees, el que despres mos falta es temps!!! Pero tot no eu podem tindre confetis!!!

Vinga nenes, que diuen per ahi que hi ha "premi"!!!

Ah!!! Un altra coseta, si teniu un ratet mireu el blogg de les superestupendes, que ens han dedicat una coseta molt xula, tot i haver-les fallat al sopar de germanor del divendres cafres!!! Q bones que son mare!!!

10 comentarios:

Inma dijo...

anToniet enhorabona per la teua primera entrada en el blog...has vist sino era tant dificil, sols era dedicar-li un poc de temps...jeje

Ja ves despres de donar-mos plantó encara vos dediquem una coseta i tot...si es que som massa bones les superestupendes :P

I per últim, sobre la disfressa, no es calfeu massa el cap que asi les xiques van a arrassar!!!

marieta campos dijo...

molt be Toni!!! Ho has aconseguit!

si es que....estes superestupendes son una gràcia de xiques!!que bones i que poc rencoroses son!!!;P

ah!! el disfraç no fa falta que vos heu curreu molt, anem a guanyar mosatros!! jijiji!!!!!!

Superestupendes dijo...

Eii!! tinc un cacau montat en els "tonis" del confeti, toni=antoniet=lianes, o...quants tonis sou en total????vos agrairia amuntó que intentareu aclarir-me-ho!!Gracies!

PD:Maria i Inma tenen tota la raó, no se la calfeu en el disfràs, que ja està clar qui guanya, gege!

anToniet -Confeti- dijo...

jejeje, enca te dura dl dissabte!!! un ron en coca-cola mes klara??? som tots el mateix, en la colla nomes hi ha uno, de toni dic, lo q he tingut q anar adaptant-me al nom q abel hem posava a la foto dl diari, xo ja s'acabat, tranquila q ja no'l canvie mes!!!
en lo referent al disfraç, no canteu victoria tan pronte, q sempre hi han sorpresetes!!!

ADRI dijo...

HOLA CONFETIS!!!ES LA PRIMERA VEGADA QUE ESCRIC AL VOSTRE BLOG(que x cert va millorant poc a poc.jeje!)Avore si s'animeu a fer algun play-back, supose que Abel segur que ixirà,pero quants més millor.Vinga aneu apuntant-se.Ah i les meues amigues SUPERESTUPENDES tenen molta raó,jo de vosatros no invertiria massa temps en pensar el disfraç,seria una pèrdua,ja sabeu qui va a guanyar!SUPERESTUPENDES!OE!JAJAJA!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Adri jo i toni ixim al playback!! de azucar moreno!! ya voreu ya!!! mare meua!!! aa antoniet?? (q es broma eee, aixo voldrieu vosatros).jejeje

Del disfrás no vax a dir res, xq mosatros no eu sabrem asta el disapte ales 22 hores!! segur.

X cert algú sap ki son els prsentadors dels playbacks d'aquest any??? Tenen el llistó ben alt! jiji

ADRI dijo...

Les presentadores dels playbacks som Elena, Mila i jo.Sino ixia ningú mos toca a mosatros per ser les encarregades però no es que mos mole massa.I sí, ho tenim difícil per a superar-vos,lo nostre serà diferent,no tenim ixa vena còmica.jeje!

Salva dijo...

jeeeeeeeeeeee!!!!

que pasa açi?? com es que escriuen mes Estupendes que Confetis??

vos tinc una envetja xicons!!!! que no seu podeu imatginar, com m´agradaira poder anar per les nits al casal a juar i xarrar i per les matins a les mascletaes... i jo com un pringao açi en Madrid, encara que he trobat una pagina per internet que puc vore RTTV i açi la gent ja sap lo que toka a les 14:00.

Per lo del disfras.. no seu tingau tan cregut (Estupendes)... que sempre digueu lo mateix i al final mai triunfeu, per molt que se ho prepareu.

el divendres arrivaré per la nit al casal, en les 3 hores de cotxe aniré pensant en algun disfras, que ne he vist de molt wapos. ^^

Vingaaaa un besot per a totsssss.

PD: Deixeu algo de alcohol per al finde, please! que vaig en ganes.

anToniet -Confeti- dijo...

Aixina m'agra salveta, q ensenyes als "madriles" lo q son les mascletaes!!!
Tranquil q'l divendres ja sta ahi, i ara ja va tot de carrereta, un no parar, d divendres fins q'l cos aguante!!! Com a tu t'agra!!!
Venga nos vemos mañana, un beso!!!
I cuidao en el megane loko!!!

abel -confeti- dijo...

ese salvetaaaa!!! di que si ostia!!! que els valencians aon van triumfen!! ;)

visquen les FALLES!!

ah i lo del disfras a vore si es veritat xq esta el tema prou delicat...