8 abr 2008

ENHORABONA ABEL


"Treballaré amb tots vosaltres per a que la falla del Mercat consegueixca ser una gran falla." Esta va ser la frase estelar del xicotet discurs que va dir el nou president de la falla del Mercat, Abel. A més va agrair a tots els que havien confiat en ell per a ser el president del 2009, i va dedicar unes paraules a l'atre candidat Vicent Gorris, on li va agrair la seua valentia de presentar-se en altra candidatura.

Ara, després de la 1a reunió de l'exercici 2009, ja podem dir que tenim nou president. Abel Marco Biendicho. Un jove que pese a la seua inexperiència de segur no ens fallarà, perque il-lusió a més d'un gran equip darrere no li falta. Comença un any dur per a ell, on de segur hi hauran altibaixos, pero en la que a mi no em queda ningun dubte que ho donará tot per esta falla.
Desde açi, li desitge al meu compare Abel tota la sort, per a que tot ixca be. I desde ací també li dic que ens tindra durant tot l'any per alló que ens necesite.
Als fallers i falleres del Mercat només els he de dir, que si no conegueu a Abel ara sabreu qui és, i que no tingueu dubte q tot alló q fassa ho fará amb l'ajuda i l'opinió de tots vosaltres. Perque tingueu segur que vos necesitará.

Enhorabona socio!!! De part de tota la Colla El Confeti!!

P.D. : Desde el blog de El Confeti també hem de felicitar a la xiqueta Gemma Chanqués i Aguilar, que será la nostra fallera major Infantil del 2009. Enhorabona a ella i a la seua familia!!

Sandro

29 comentarios:

deivit dijo...

ENHORABONA ABEL,A TU SANDRO QUE TE FA MOLTA IL.LUSIO LO DEL TEU COMPARE,I A LA COLLA EL CONFETI,JA SABEU A CURRAR EN UN CAMI, LA FALLA.
COMUNICAR QUE PER EL BON FUNCIONAMENT DE LA FALLA LA COLLA ESTA TRACA ES MEUA CAMBIA DE NOM.

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ deivit: gracies deivit ara a currar tots junts. i com tu dius, tots en un mateix cami!!
Ara canvia de nom?? i kin es el nou nom de la colla?? desembucha!!

jcardet dijo...

Enhorabona a Abel i a tota la colla el COnfeti. Ara a treballar per modernitzar aquesta benvolguda falla. Com no, podeu contar en mi per a tot el q siga treballar per ella.
PD; ie primo, que hi han hagut represalies?? jejeje. AU, com diu Sandro... desembucha!!

deivit dijo...

vaig parlar en toni i pese que ell no ha demanat disculpes,mosatros no tenim tant d´orgull i retirem el nom.
mos anem a reunir la colla i pronte sabreu el nom,sereu els primers en coneixer la nova colla.

deivit dijo...

quant dic a ell no es toni,tots sabem qui es.JE PRIMO VOSALTRES JA LI HEU FICAT NOM?

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Crec q la del teu primo es la colla Boskimana del Mercat. jajajaja. es ono jose??

Ricol dijo...

BOSQUIMAN PRODUCTIONS
in asociation with
MULA FRANCIS PICTURES
presnts:
"ABEL FOR PRESIDENT"
La historia de un confeti que llegó a presidente
En los mejores cines

........ENHORABONA!!!

abel -confeti- dijo...

SANDROOO REDACTOOOOR; SANDROOOO REDACTOOOOR!! si seguixes aixina te llevare de vice i te ficare de delegat de redaccions! jejeje


XI MIRA AIXO!!! sera possible q m'aborrone cada vegà q llegeisc comentaris vostres!! jajaja q grans SOU!! moltes gracies pel vostre suport, a tots els q esteu per ahi guaitant, sapiau q sense vosatros no seria lo mateix pero ni en kilometros.

ara a treballar de valent.

PD: la primera reunio de la junta per a coneixer els carrecs pendents i debatirlos lo millor possible, serà el dijous a les 20.00 degut a variacions en el tema del dimecres (Champions...)

UN ABRAÇ!

abel -confeti- dijo...

ERES GRANDE RICOOOOL!!!! jajajaja

deivit dijo...

ABEL SERA A LA CLAU NO?PERFECTE PERQUE A LES 9 TINC UNA ALTRA REUNIO EN LA CLAU.

Vane dijo...

Que fuerte Haly buriii president!!! Ara tindre q dixar de dir-te Haly Buri i dir-te senyor ABel,xq ja eres algù important en esta gran falla!!! Enhorabonaaa!!! i ara a currar x la falla.
La reunió dijous?? posiblement no puga star alli a ls 8 xo anire lo mès pronte q puga...Ens vegem!!
Sandrito,cada vegà me quede mès maravillà en tu!!
Muacks!

Salva dijo...

¡¡¡¡ ENHORABONA ABEL !!!!

La falla ha sabut valorar la valia d´un faller com tu, que vius les falles amb una intensitat i emoció com ningú, que ho dones tot per la falla, que sempre estás ahi per a tot i tots.

La falla del Mercat ha cofiat en tu per a que sigues nostre president, carrec de máxima responsabilitat.
Aquest nombrament em plena d´orgull ja que un membre del Confeti i amic desde sempre, será el que ens representará en les falles 2009.

Confia amb tots nosaltres per a cualsevol cosa, saps que ens tindràs al costat per al que necesites (uns mes propet físicamente que altres).

Segueix seguent aixina Abel, tota la falla està amb tu.

Sandro, molt bo el nivell de entrades al blog que estas fent!
ah!! mos tindrem que fer els xalecos, no? :)

PD1: Abel ara te tindras que enseñar el HIMNE de la falla del Mercat!!!

i.... Tu t´has pensat que no podras beure (tant com antes), tindras que alçarte prompte tots els dies, anar a tots els actes, etc... jejeje

Segur que ho fas molt be ;)

¡¡¡Visca el nostre president!!!

¡¡¡VISCA LA FALLA DEL MERCAT!!!

ja podem cantar això de...."volem que mos la .... el nostre president...."???

enhorabona Socio!

Anónimo dijo...

soy amparito...abel enhorabuenaa sabes Que si necesitas algo solo tienes Que decirmelo Que te ayudare en lo Que puedaa...
animo lo aras genial...

besets a tots...

Inma dijo...

Bon dia a tots!!
Primer que tot enhorabona Abel i que dir que no han dit ja tots...pues eso que aci estem per al que faja falta.

PD. Salva i la resta de confetis...vosatros heu pensat que no podreu beure (tant com antes), tindreu que alçar-se prompte tots els dies, anar a tots els actes, etc... que sou tots Confetis no? no pensareu deixar al xiquet asoletes?? jejeje

anToniet -Confeti- dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
anToniet -Confeti- dijo...

Enhorabona Pdte. Abel!!!
Es tornar-te a repetir el q tantes vegades t'hem dit, q mos tens x al q vuigues, xo sense agobios eh!!! es broma, saps q mos tindras x al q necesites!!! els confeti no'l fallaran amic!!!
PD: no beurem tant com antes no, sino MES!!! i als actes q no puga anar el president, anira el vice4, q p'aixo esta!!! xo segur q sempre starem ben representats!!!
Tambe felicitar a Gemma Chanqués i Aguilar, que será la nostra fallera major Infantil del 2009. Enhorabona a ella i a tota la seua familia!!

marieta campos dijo...

bueno.....hem com no vos vega en una despertà vaig i vos alçe del llit a tots!!! sou els amics del president, el que es casi mes important que ser amic de la FM, aixina que toca cumplir a tope tant el la festa com en les obligacions! les superestupendes ja li hem dit que ens te per al que nessecite. percert avore si les punjeu pa que alguna siga fallera major, això seria la bomba!!
enhorabona de nou Abel!!!
Salva tu tmb te podries dedicar a escriure mes entrades alguna volta, però no te fages moltes ilusions que encara te queda pa arribar al nivell de Sandro!!;)

abel -confeti- dijo...

@ Vane: Haly buriii!!! mare meua! no me canvies de res, q seguixc seguent el mateix!jeje

@ Salva: sosssiioooo!!! icollo tio, m'has arrivat al cor cabró! m'alegre q m'escrigues, i mes tu! ;) moltes gracies nen.

lo del himne no heu dudes! jajaja ja estic practicant. i lo de beure... bueno vale... pero si q vos he de dir q vosatros feu el favor de comportarvos este any q ve... o vorem... jeje aahhh!! i canteu lo q vuigau, xo no lo veran tus ojos!!! jajajaja

@ Amparo i Inma: per a les dos falleres majors (Amparo la de l'any q acaba i Inma la entrant... jejeje) moltes gracietes x estar ahi. espere saber comportar-me en els actes als q anirem junts (en Amparo antes i en Inma despues)

PD: ale... ja eu sas! (I.M.S.)

@ Toni: aaay mare... com costareu de criar!! xDD compare, vui q cumplisques en lo d'agermanats eehh!! q enguany es en festes del poble i tenim q reventar-ho tot!!!

@ Marieta: la meua superestupenda preferida!! mmmmm... aspavilam als socios q no tenen mai ganes de fer res! ahí te vui vore, implicà a tope! gracietes!! ;)

Mery dijo...

Abel...ENHORABONA, de part de les sisters!!!
Entre tu i Sandret, avorem com akaba la falla!!!!jejej. es brometa...
X cert, no me pense q teniu algo, euse cert, pq pasa mes temps en tu q en mi, aixina q trankil q no tindrem ningun problemeta q ya vag asumint q les falles q venen ni mos vorem...jiji.

Besets a totsssss!!!

abel -confeti- dijo...

jajaja!! hola mery! q guay voret per asi, senyal de q esta prou interesant el blog. el teu novio es un fixaje molt important com a redactor jefe... jejeje

moltes gracietes a tu i a la teua sistereta. a vore si ens vegem per ahi.

a mi sempre m'ha passat igual, en la meua relació sempre hi havien problemes en falles, pero crec q es un sentiment q no se pot canviar i s'ha de dur lo millor possible. este any q ve será molt ajetreat pero si sandro te q cumplir en tu algun dia de falles jo ho entendré. de totes formes espere q sigues tu la q vinga a vore'l a ell. ;)

xao

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

UUUyyy açó es complica!!! jajaja. Abel crec q Mery tambe estara prou ajetreá siguent l'amiga Bego la FM d l'Ajuntament, aixina q no hi hauran problemes... jejeje.

X cert ya estava be q es decidireu a posar algun comentari en el blog kariñet!!! q mos tenieu abandonats!

Besets!!

abel -confeti- dijo...

wwuuuaaawww, bego serà la FM!!?? pues m'alegre mogolló! doneu-li la enhorabona de la meua part xfa ;)

Mery dijo...

Si, si mosatros tenim fallera major, xo aixina i tot anirem a fer-vos alguna visiteta x les nits com tots els anys!!!jeje.

Avore si vosatrs cumpliu i sen veniu algun dia, e kariñet!!!q crec q no sas ni com es el meu casal!!! :P

De totes formes se q enguany teniu q cumplir, aixna q te dixe q mel cuides tu estes falles!!!

P.D.: Ya li vag donar l'enorabona de la teua part, Abel, xo de totes formes kuan la veges liu dius, q yata histerica i nk falta un añet!!!jaja.

Besetssss!!!!

Esther dijo...

Per fi, tinc un ratet per donar-te l'enhorabona.

ho has conseguit i per la porta GRAN, com tu saps sempre anar.

Besots per al nou president pero el cava encara no l'hem provat ( almenys jo)jeje, es brometa.

Felicitats!!!!!!

Esther dijo...

Per cert Sandro,......... Penses penjar les fotos de falles enguany o posarem primer les de la boda?? (es brometa.
Estic impacient per voreles. Besets.

marieta campos dijo...

yeee, esther te raò! ixe confeti perfavor!!! que desde que no esteu en campanya que no fiqueu res!!!! home tants que en souuuu!!! va animeu-se!!!!

pd: ah! percert l'enquesta del confeti de les falles passades va guanyar 50 kilos i jo no els vaig vore per ninguna part,eh????jajajaja!!

Esther dijo...

Per cert Abel, les q ixen darrere teua a la foto tambe et donen l'enhorabona, son ma mare i Mara ( la guapeta).
Foto familiar, jeje.

Esther dijo...

Hola tete, es la 1ª vegada q entre a la pagina, i no podia dixar de dirte q enhorabona per conseguir allo q tan vius i sents intensament: ser predident de la teua falla!! iwal porte un poquet de retras, xo ja sas q ho pensava iwalment.. i estic segura q ho faras molt be, xq quan "tempeñes" en algo.. weno, tu ja ho sas, i jo tb, jeje!! i res, apoyarte i felicitarte desde asi, i dirte q avant en el teu somni, q quan algo es fa be, ix be.. molts besitos peti..

abel -confeti- dijo...

besets per a tu tambe teta, i moltes gracietes per entrar asi i per felicitarme per asi!

ja sas massa com soc, pa que ta de dir res... jeje

:b