29 abr 2008

Ja ho tenim. Programa d'Agermanats 2008


Així és, ahir férem la reunió setmanal i entre d'altres mes coses, acordarem el que seria el programa d'activitats per a Agermanats 2008.

En un principi serà paregut al de l'any passat (amb alguna novetat i sorpresa que ja anirem desvetllant) i ho farem tot en un sol dia, el 4 d'Octubre.

Pel matí tindrem xocs per als mes menuts de la falla (son el futur), amb castells inflables, una globotada i alguna que altra sorpresa.

Per al vesprada tindrem el famós passa carrer, tots a una, com l'any passat. Tots junts donant color al poble i ballant amb la música de les diferents xarangues que vindran. Aquest any estem treballant en un nou itinerari, ja ho voreu.

I ens queda la nit, la gran nit, amb el fi de festa. Soparem tots junts, gaudirem d'un castell de focs artificials i després ballarem amb la millor música que ens tocarà una gran orquestra.

Recordeu l'any passat, doncs aquest any va a ser millor, i per a això necessitem la col·laboració de tots vosaltres. Si disfrutareu, aquest any ho fareu més.

I una cosa per finalitzar, la festa Agermanats, segueix sent una festa benèfica, per tant tots els beneficis que es puguen arreplegar seran donats a una organització local.

4 comentarios:

anToniet -Confeti- dijo...

Ja esta en marxa ja!!! I si este any serà millor, mare la q mos espera!!! Xq l'any passat no va ser moco de pavo no!!!
Bueno, i la proposta del sopar la donem com a perduda no?jeje, si sq no se pot tindre iniciativa!!!

abel -confeti- dijo...

molt bon treball delegat de Germanor Fallera. Jo savia q tu podries! ;)

no dubte q hages donat bona impressio en la reunio d'ahir aixina q res mes...

ara a vore el foret agermanat, q la reunio següent ja esta ahi...

i lo del soparet, tornare al post corresponent a vore q fique...

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ abel: Sabeu q ja esta ahi. anit es parlaren moltes coses en el cau de la 18. Te molt bona pinta el q anem a organitzar!! damunt este any ja sabem x aon podem apretar.

X cert abel la seguent reunió es el dimarts q ve en el cau del Portal! X si pots vindre. encara q ja parlem demá i te conte lo d'anit. Au loco.

@ Toni dema de vesprá vens en mosatros a Valencia?? a x les entraes del barça-valencia. no es coña!

alexander.confeti dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.