23 abr 2008

MERENDAD BIEN, ¡PORQUE ESA NOCHE CENAREMOS EN EL INFIERNO!

Hello!!! Després d’haver-li dedicat els corresponents escrits i d’haver-li donat l’enhorabona una barbaritat de vegades, no dic q no siguen merescudes eh!, jo crec (i no seré l’únic) que ja és hora de fer a un costat el careto del nostre president i intentar actualitzar el blogg, que feia temps que no hi havia moviment i s’havia quedat un poc desfassat. Cal dir, que s’ha notat que Sandro es va mig-curar del tro que va tindre i a tornat a la faena i ja no té tant de temps lliure.

No vaig ni a intentar escriure un “article” com els anteriors, és més bé una proposta, més que res, perquè no tinc ni la categoría ni la classe del Flaco, i tampoc vuic llevar-li el càrrec de redactor jefe del confeti claro, jo, com diuen, faré el que podré, i el que fà el que pot no està obligat a més!

Be, al grano, jo només volia tornar a obrir el debat i proposar el fer un sopar ara en maig, ja sé que és temps de “bodas, bautizos y comuniones”, però també sé, que per a coincidir en un dia tots estarà prou complicat, i com algú me comenta "se mos farà agost", bueno, que estic enrollant-me massa i hem tornara a fallar internet (es el 3 que intente publicar hui), pues això chè!, que aneu diguent dies i a vore si fem un soparet com Déu mana i no les intentones que hem fet fins ara.

¡Agur!

36 comentarios:

JCampos dijo...

Estic d'acord en tu antoniet en tot, lo del president, lo de el redactor jefe...(esque tu sempre tens rao!!jaja.
Weno pues si voleu fer un sopar antes de que es fassa agost digeu alguna data i igual encara puc anar i tot!!
Weno escribiu algo i ja parlarem marikites!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Be antoniet be!!! ya era hora q algú agarrara el meu testig.
Bona frase de 300 x a proposar un soparet!!! jajaja. aixo vol dir q s'aspera bona no?? encara q kuan no la fem bona....???

Bueno com a redactor jefe (jejeje) propose 2 disaptes per tal de fer el sopar. El dia 3 de Maig i el dia 10 de Maig. Ale xics aneu informant kin disapte vos ve millor. A mi kualsevol dels 2. jajaja. au confetis!!

Enhorabona toni per el teu primer article. esperem q no siga el ultim i q la gent s'anime a actualitzar!!

JCampos dijo...

Sandrito! disapte 3

Ricol dijo...

Ja estè en marxa el blog de la colla Mula Francis, però encara està en projecte així que no tingau molta pressa en vore coses perque...
podeu vore´l en "collamulafrancis.blogspot.com"
Açi al final hi haurà un blog per fallero..jajaja

Clara dijo...

Bon dia a tots!!! Entonses el sopar és de germanor o confetis i prou??? Toni, a mi em vas dir que era el que teniem pendent confetis-superestus, però a l´article (enhorabona per l´estreno)no diu res d´això. Podries aclarir-ho, per favor??

anToniet -Confeti- dijo...

La meua intenció era convocar un SOPAR de GERMANOR, Mula francis incluida!!! Perquè els intentos q hem fet han ixit un poc . . .
Perdó Clareta, espere haver resolt els teus dubtes (i el de tots), serà la falta de costum, espere en els altres fer-ho millor!!! Encara q si se poseu tan quisquillosos no se si tornaré a escriure eh!!! :D

anToniet -Confeti- dijo...

Ja esta el Campos fent la mà!!! jejeje.
Jo el 3 no puc, tengo boda, q vos pareix el 17, xq el 10 el Campeig n podra n? Enca qda prou, xo aixina hi ha temps per a qui tinga q donar algun tipo d'explicació o excusa a algu/na, pa q se la vaja pensant!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

@ tots: Ok x mi be el dia 17!! molaria fer el de germanor, i q s'anjunten els de la colla la mula francis seria impresionant jejeje. Aneu diguent les superestu si vos ve be el dia 17 de Maig.

@ Ricol: vale tio, poket a poket anirem donan-li vida al blog, ja voras. posaré un link el el nostre blog tb ok??

Clara dijo...

Per mi el 17 en principi també em va be, demà ho comentarem les superestus en la reunió, ok?? Vinga, seguim en contacte!
PD: Tranquil Toni, només era per saber-ho...

abel -confeti- dijo...

i collo, estes superestus tenen reunio cada semana o ke!!??

bueno, primer q res felicitar a antoniet per la seua voluntat de actualitzar açò q ja estava fart d'entrar i vorem ahi en primera fila... ;) (puntazo pa tu Toni!) i despres tornar a felicitar-lo per la iniciativa de fer el soparot q tant ansiem tots, i de q manera o ha fet! molt be molt be, querido discipulo de Sandro... llegaras lejos!! jajaja (me teniu content!)

PD: una llastima no haber pogut anar a vore el futbol esta semana pero man fullat viu!! man llevat tambe les ganes de vore la sang q correra dema en la reunio de les dones... xDD

PD2: jo ESTIC D'ACORD EN EL 17! xq antes estara un poc mal el tema, entre el concert i demes...

ALE QUE COMIENCE LA PUJA!!

abel -confeti- dijo...

PD3: per cert toni... tens rao... em comprare unes ulleres noves xq sino... xDDD (aixo no apareix eeehhh!!?? jejeje ;)

Vane dijo...

Xeeee,jo q anava a autoconvidar-me a ixe soparet(en tota la cara del mon), xo ixe dia tinc bodaa! aixina q es lliurareu de mi!!jeje.

marieta campos dijo...

Bueno pues com be diu Toni estem en epoca de bodas, bautizos i comuniones, aixina que jo solidaritzant-me en el meu germanet tampoc puc el dia 17, però perque tinc boda,eh???? aixi que si al pròxim serà....

ah! Abel percert no tenim reunio de colla totes les semanes sino que en la reunio de la falla xarrem!!:P (la setmana passà no vaig poder anar, sorry! però tinc causa justificà, ja me l'han contat per damunt...)

anToniet -Confeti- dijo...

Aixo com pot ser? Jo tb vuic Abel!!!

Inma dijo...

Ai que crec que estem un poc "gafats" en aço del sopar de germanor...jo probablement el cap de setmana del 17 de maig no estiga aci però tampoc ho se segur...

Abel...que les reunions de la falla tb son divendres i nosaltres com a bones falleres ahi estem...al pie del cañón.

Vinga vaig a continuar la ruta bloggera...

anToniet -Confeti- dijo...

I el 10 q tal? O per al dissabte seguent, el 24!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Propose q tots digam un disapte i el q mes votacions tinga el fem. Q digueu xikets/es????

Inma dijo...

Sandro molt encertada la proposta...

Jo l'ùnic cap de setmana que no podria es el del 17 de maig, mira que era dificil i encara fereu diana en l'el·leció del dia...

Seguiu opinant xiquets a vore si el sopar de germanor es una realitat o un somni :P

Ricol dijo...

Una proposta, que vos sembla fer el sopar un divendres que normalment hi han menys bodes i compromissos? despres se pot eixir de festa igualment...jeje.
Au cacaus

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Per mi be ricky

Anónimo dijo...

HOLA AGERMANATS...JO NO CREC Q PUGA ANAR CAP DIA PQ ENTRE DESPEDIDES, BODES I ESTUDIAR OPOS HO TINC PROHIBIT(PER MI CLAR). AIXO DELS SOPARETS IXOS Q FAN POR.AIXI Q JA MHO CONTAREU.

marieta campos dijo...

Hola!! per mi la idea de Ricky de divendres casi que millor que dsbte, aixi que ara sols queda propossar un dia i que la gent puga!
jo crec que divendres puc tots.
dew!!!!!

abel -confeti- dijo...

be pues, fins asi arriba la meua col·laboracio ja que divendres no puc cap xq así hi ha un que treballa dissabte al matí.

PD: Marieta i jo hem parlat d'algun temeta prou interessant. ja vos contarem algo si la cosa pinta be.

adeu EVRIBARE!

abel -confeti- dijo...

bueno, jo opte xq siga dissabte i aixi poder passar-ho molt millor. la meua opinio es q seguim buscant un dia per a fer-lo, ja q es prou important i dona igual q siga en unes semanes q dasi un mes, a mes sa de debatir alguna q altra qüestió (xDDD).

jo propose els següents dissabtes i despres q la gent vaja diguent quins pot i el dissabte amb major numero d'assistents serà l'òptim:

1. el breikindans... aayy no..!
el dissabte 3

2. dissabte 10

3. dissabte 17

4. dissabte 24

5. dissabte 31

6. dissabte 7

7. dissabte 14

i jo crec q ja esta be no?...

abel -confeti- dijo...

xdo... del 1 al 5 - maig, 6 i 7 - juny... gluups!

Inma dijo...

A vore...que aço del sopar ens porta de cap...pensant i debatint ens faran les falles 2009 jeje...

Allà va...jo puc tots menos el 10 i 17 que un dels dos no estic (altre sopar que tinc pendent en el que tampoc sabem quin dels dos es millor...ja vegeu no som els únics indecisos)

anToniet -Confeti- dijo...

Jo en maig, els puc tots, i abel, els d juny, no tenim la 1ª BODA d'un amic ¿? crec??? o es enveja per les superestupendes!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Mayo puc tots sempre i kuan aviseu en antelació!!!

Clara dijo...

En la setmana de Sant Roc teniu algun compromís??? Xi mira pa fer un sopar....Jo puc sempre (crec), així que a vore si en un poquet de sort i vent a favor trobem la data perfecta. Bessets a tots!!!

anToniet -Confeti- dijo...

El sopar es farà el dia 24!!! La taula ja stà encamonà i tot, ja vos diré el puesto. No falleu!!!

abel -confeti- dijo...

aixo es en serio antoniet!? a vore si estem fent tanta parafernalia pa res... ara q estavem intentant arribar a un acord....

PD: q rotund eres...! xDD

dia 24 a la una... dia 24 a les dos.... (va, a vore q opina la gent...)

marieta campos dijo...

bueno xiquets pues me pareix perfecte que alfinal se pose una data i punto, perque si tenim que esperar a ficar-nos tots d'acord a la setmana de san Roc encara tindriem pendent el sopar!!
jo no podre anar, perque ixe dsbte tinc boda, pero es que al mes de maig sols tinc un dsbte sense cap compromís, aixi que a l'altre será!
segur que seu paseu super-bé! ja me contareu.
besets a tots/es!

Ricol dijo...

Jo en un principi tinc despedida, però encara no se si aniré o no....Per mi també podeu confirmar eixe dia , si no puc anar segur que ho relateu en post tan be, que serà com si habera estat allí.
Au cacaus.

Inma dijo...

Dia 24 sopar amb els Confetis?? Aixó ja està clar... vinga pues una que si que pot. Ja confirmeu

anToniet -Confeti- dijo...

Al final qin dia el sopar???

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

El 24 com tu be digueres!! Podriem publicar una entrade durant esta semana!!

Assitens per ara: Inma, Sandro, Toni, Abel, Alex i el Cabra. Supose q Manu i juanma no tindran cap problema tb.