30 abr 2008

Miguel Bosé i Pignoise actuaran enguany en les festes de Sueca

29 d'Abril, 2008
Sueca donarà enguany un nou impuls a les festes majors pel que fa als concerts musicals. Si l’any passat l’Ajuntament va programar l’actuació del grup murcià M-Clan, per al pròxim mes de setembre ja està confirmada la presència de Miguel Bosé i dels madrilenys Pignoise.
Tot i que fins el pròxim dilluns la junta de govern local no donarà llum verda a la proposta de la regidoria de festes, la contractació dels dos està practicament feta. Tant és així que inclús les pàgines webs oficials de Bosé i de Pignoise ja inclouen els concerts de Sueca en les seues respectives gires estiuenques.
Amb l’actuació de Miguel Bosé, l’Ajuntament recuperarà els concerts musicals pagant. D’esta manera, aquelles festes gratuïtes defeses per l’anterior govern deixen pas ara a altra fòrmula més ajustada a una capital de comarca.
El Papitour de Miguel Bosé arribarà a l’institut Joan Fuster el dimecres 3 de setembre. El concert servirà per presentar un dels projectes més importants de la seua trajectòria artística, Papito, un treball que commemora els 30 anys al món de la música.
Per la seua part, la formació madrilenya Pignoise actuarà a Sueca el diumenge 7 de setembre, vespra del dia de la Mare de Déu de Sales. Ho farà a la placeta Jaume I i, com l’any passat amb M-Clan, no es pagarà entrada.
Pignoise està liderat per l’ex futbolista del Reial Madrid, Álvaro Benito, i travesa un dels seus millors moments. De fet, el grup continua triomfant amb el seu quart treball discogràfic nomenat Cuestión de gustos.


Extret de la pàg. web: http://www.suheca.com

7 comentarios:

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Este article de Miguel Bosé sobra asi!! en tots els meus respetes a a www.suheca.com

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Vanee confesa!!! vaig a fer-te la entrevista en exclusiva al blog del confeti. La gent vol saber q es lo q pasa exactament!! jejeje. Deus d'aclarir-ho!! kuan vuigues t'entreviste.

abel -confeti- dijo...

pense q pot haver algú que li interesse aquesta informació i per això l'he ficat, però ja savem q a tu no.

:(

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Tu no dorms o q??

abel -confeti- dijo...

je, no sas lo q m'ha passat tio... ahir quan vaig arribar a casa a la 1 i pico, casi les dos, dic "va, no encenc l'ordenaor, em gite i au" i no podia dormir, socio!!! la puta mareee!!! total que em quedí en el llit i he dormit el que he dormit, aixo que vas despertante i dormint i tornante a despertar i te penses q son les 12 del mati pero no eren les 12 ni de coña, eren les 6 i mitja tio! i e dit, a fer la ma, malse i au, i m'he ficat a acabar el foro de la web de la falla i despres, sobre les 10, me arreat un super desayuno (en llet, cereals, tostaes, galletes de xocolate!! iiuujjuuu!!, quan de temps! xDDDD) i despres dic "ara ja ta pillat abel, ara si que t'adormiras" i m'he ficat una peli a les 11 o aixo i jo no se si es xq era molt roin (asterix i obelix i los juegos olimpicos) o si es xq deuria de dormir (q ja estava be) i e caigut plegat! malsat ara a les 16'20.

quina experiencia maxo...!

PD: Toni, l'experiment anava be tio... a nit, meu vaig creure i tot, aixo de que ara ja no feia falta q dormira, q era l'amo de les hores!! jajaja, men podia haver anat a correr a les 2 i tot!!! jajaja, pero este mati i quan menos em pensava q tindria son, xq ja ves tu les 11 del mati i un sol q badava les pedres... va i caic. a vorem ara si puc aguantar hasta la nit...

Xao Evribare!

Vane dijo...

Haly Burii!! La teua experiència,molt bona xo no tens remei...

I tu Sandro,t'ha de tallar la llengua pa vore si calles ja,te done pleno poder pa fer l'entrevista i contestar-la tu asoles xq tu millor q ningu saps lo q vag fer!!:P

adewwww

anToniet -Confeti- dijo...

Prou interesant l'informació!!! Pendre nota a l'agenda x a no pedremeu!!!