25 jun 2008

FELICITATS ALEXSANDERS!!





Un poket tard!!! pero mai podem dir q es del tot tard, quan ens disposem a felicitar a un membre de la colla El Confeti!! Un confeti que va complir el passat dia 19 de Juny 25 tacos!!
Alguns te felicitarem en persona, inclús ens anarem de soparet, xo desde açí te tornem a felicitar!!

FELICITATS SOCIO I QUE COMPLISQUES MOLTS MES AL NOSTRE COSTAT!

Alex!!! q dius q? no te senc?? aaaa!!! jujuju.

6 comentarios:

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Sociiiooooooooo!! felicitats!!! enkara q ja teu havia dit en persona!! sas ki vol felicitarte tb?? q q q? Aspabilaaa!!

alexander.confeti dijo...

jeeee, gracies socio, no m ho esperava q t ho currares tant, no m mola ficar-me n plan sensible xo puc dir-te q he plorat i tot, jeeee no l burles tio. GRACIES SOCIO.
UN ABRAC A A LA COLLA CONFETI

marieta campos dijo...

yee alex!! ja era hora de que aparegueres per ací!!! i ja era hora que el redactor sandro es fera l'animo d'escriure algo,eh???jejeje! bueno alex moltissimes felicitats!!!

Cris dijo...

Hola coseta guapeta?q ideal 25 anyets(molt ben duts,ja saps el q opinem jo i la meua xati),be jo si q no et vaig felicitar pero espere encara estar a temps.MOLTES FELICITATS!!!!!Ja te conte lo d la mel(ja,ja)q ja vegeres q el dissabte estava molt llimità,q horrible!!!(lo d estar llimita,dic...)com diu la meua amiga i la teua q pensavem eixir x a felicitar-te,este dissabte ens va eixir molt mal,no ens compenetrarem.A vore si altre dissabte tenim mes sort i podem fer-mos un xupitet x eixos 25 anyets,un beset guapo.X cert pense q en la teua resolucio sobre el tema q tu i jo sabem quedares ciapó.Lo q jo li vaig dir,q sabia q en tu es podia confiar i molt,q tu tambe eres del SXXI,ja,ja esq ma molat això.Muaaaaaaaaaa!!!!!

Ricol dijo...

Jeeeeeeeee Alex!!! Moltes felicitats, si mos veguem per ahi este divendres o dissabte farem 1 xupitet i ho celebrarem. Jo tb vaig a celebrar el meu aniversari i q acabat ja els examens i q aprovat la oposició i q la selecció va a la final.... MAEMEUA!!!!! Els xupitos d´aire i els de cassalla aniran a grapats, qui vullga apuntar-se a la celebració ja ho sap!

Ricol dijo...

PD: I si Sandro ix, contarem el cuento de l´Anguila, en primicia i en exclusiva!!!!