11 sept 2008

Colla EL CONFETI 2 - EL RETORNO


Xiquets i xiquetes, fallerets i falleretes, pares i fills, mares i filles, uelos i jovens, i xicotets i ... be! ja estem ASI! la colla el CONFETI torna de vacances (alguns). Despres d'uns dies disfrutant del començament de festes del poble i retornant de la crisis postvacacional ja estem ficant-mos al dia per a tots els aconteixements que venen a partir d'ara i que no son poquets, tant de festes del poble com de falles, i que si no t'espabiles... pluuuuf, ja han passat, així que al loro a tot lo que ve i a juntar-mos com una piña que ara es quan es nota que la gent te ganes de festa.

Este divendres dia 12 de setembre casi res... PAELLES!! que mes be seran TORRAES II (segunda parte), que la gana apreta i mes val omplir el estomago que dixar-lo buit.

5 comentarios:

neusis dijo...

ja era hora confetis!!!!
pensava que havie pegat a fugir al triangulo de las vermudas o algo aixi!!!

ay siñor siñor.

bueno BENVINGUTS DE NOU, i a vore si s'aclarim en paelles, agermanats....

bessets de colorets!

Inma dijo...

Ieee!! que encara esteu de vacances o ja esteu pensant en la festeta de demà que no vos dona ni un ratet per a fer la visita al blog...vinga va que açò ja no pot parar!!!

Bessets.

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Ja era hora q algu posara algo. Tots els dies deixava pasar el dia sense posar res, avore si algu es donava conter i arrancava, i x fi!! el Sr. Abel deixa a banda les especulacions de que este blog tornaria en octubre o novembre i no en setembre com deia Homer Simpson!!!

Benvinguts atra volta i agarreu-se de la cadira!!

CONFETI PA TOTS!!!

BUAGG BUAGG, se m'atraganta!!! Vos sona?? :P

abel -confeti- dijo...

jajajaja veu aigua, veu...! a vo si t'aufegues i s'acava la festa! ixe confeti volaoret!! com m'agrà!!!!

PD: anit espectaculaaaaaaaaaar!!!!! (pese a la NO assistencia de les superestupendes... jujuju)

abel -confeti- dijo...

je, ixe de la foto del confeti no vos sona??! pareix.. Juanma!!! jejeje