12 sept 2008

COMPLIM EL 1er ANY !!!


Siii, ja ho sé pesats!!! El aniversari realment es demà, dia 13 de Setembre, pero degut a que molts pocs de nosaltres estarem en condicions de publicar-ho degut al estat d borratxera que encara durem d'esta nit, ho publiquem ara.
Si, molts esteu preguntan-se si ya complim un any, i aixi es! El temps pasa volant, i més si hi han unes falles per davant, aixina q no ens extranyem tant.

Però he de dir una cosa, aquest any no s'haguera complit mai, si no hagués sigut per tots vosaltres. A tots els que participeu al blog, afegint el vostre comentari, i també a tots els que seguiu el blog encara que no publiqueu res.

Durant l'any de vida del blog el Confeti, hem pogut disfrutar de diversos articles i de diversos aconteciments. Articles sobre la nova Presidència d'Abel, articles que causaren certa polèmica com va ser el de La Cafrà i el de les eleccions de la presidència, entrevistes divertides a alguna seguidora del blog, felicitacions, i sobretot anecdotes falleres i... alegria!!! També hem tingut alguns articles de fotos falleres i fins i tot un article sobre la consecució per part d'España de la Eurocopa. Tots aquestos articles han sigut escritos per nosaltres, però torne a repetir que si no hagues sigut per la vostra bona resposta, de segur que no haguerem comensat a escriure açó que esteu llegint.

Aixi que de tot cor, GRÀCIES A TOTS i FELICITATS AL BLOG DEL CONFETI I LA SEUA COLLA!!!

Que complim molts més!!

7 comentarios:

marieta campos dijo...

hola confetis!!! ja estic jo per ací!!!
bueno primer que tot donar la enhorabona per aquest 1er any de vida, però cal dir q sino es per les superestupendes no vos coneixeria ningú!!jeje, es brometa, pero es cert que al crear el nostre blog Abel ens va dir q vosaltres tenieu un desde Setembre!!! pero qui heu sabia???
bueno ara ja sou superconeguts, aixi que ara a currarseu pa arribar a fer molts mes anys!!

Inma dijo...

Un anyet ja?? Si que passa el temps, mare meua!! Pues aixó que enhorabona i a continuar així...

PD. Marieta no tens prou ajetreo hui que encara t'ha donat temps a fer una ruta bloggera?? Si es que estem enganxats i despres de tot l'estiu tenim mono de blog...

abel -confeti- dijo...

iiieeee!!! felicitacions per al nostre blog i per a la colla el confeti! molt bon article "VICE". q complim molts mes tots junts a la colla el confeti i a la falla del mercat. ;)

Ricol dijo...

FELICITATS CONFETIS!!!

Enhorabona xl vostre 1º aniversari bloger, i espere que esteu molts anys més tirant confeti a mansalva.

X cert....
SABEU EL CUENTO DE L´ANGUILA?

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Al final me faras contar-lo. Bueno millor contlo tu Ricki!!!!

Vane dijo...

Q el conte qi vullga xo q el conte algú xq jo vullc saber-loooooo!!!!jejeje.
De paso,felicitar als confeti x ixe anyet i q en siguen molts mes!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

pues ara no tel conte vane!! vols saber-lo?? nouseeeeeeeeeee!!