7 oct 2008

AÇÓ ÉS GERMANOR !!


Agermanats 2008 ja es història! El 4 d'Octubre a pasat, i ja hem disfrutat com a segon any consecutiu dels Agermanats. L'èxit d'enguany a sigut rotund, on només hem tirat de menos la caloreta, ja que per la nit el fred no ens va deixar disfrutar com Dèu mana de l'orquestra. Així i tot, podem dir que gracies a tots vosaltres hem pogut disfrutat d'una festa fallera on les comisions de Sueca, Perelló i Mareny han tornat a demostrar el bon rollo que hi ha entre elles.

He de dir-vos també que la nostra comissió ha tornat a presentar un gran número de participants, i que inclús hem superat el registre de l'any passat. Desde d'açí donar-vos les GRÀCIES en majúscules a tots els fallers/es que participareu. I dir-vos als que per diferents motius no heu pogut, o no heu volgut participar que a l'any que ve segurament podreu tornar a disfrutar d'este dia. De segur que no s'arrepentireu.

Per últim, felicitar a tots els membres de l'organització, que desinteresadament, han tornat a dur com a MESTRES esta festa. Al final l'única recompensa que hem rebut ha sigut la millor .... que la gent a disfrutat gràcies al nostre esforç. Sabeu que no sols som companys, SOM AMICS i hem disfrutat junts.

P.D: Tamé felicitar al meu amic i nostre president Abel, perque pese a tot el mareig i feines que porta a la Falla, ha estat en tot moment ajudant amb mi en tot el que hem pogut, i no ma deixat en cap moment el "marrón" de repartir jo soles 150 camisetes (animals que sòu uns animals!!!)

Ens veiem a la falla!!

Sandro Quiles

1 comentario:

abel -confeti- dijo...

gracies a tu socio! ;)