25 ene 2009

FELICITATS SALVETA i JUANMETA

Gener està sent un mes carregat de festa, i es que com es nota que ja venen les falles, però, a part d'això també hi han aniversaris pel mig, i com no ara toca felicitar... FELICITATS!!! i MOLTES, senyorets SALVA (dia 9) i JUANMA (dia 26), dos components de 'EL CONFETI' que si no estigueren a la colla sens pedria molta essència i molts moments d'alegria i jolgorio (q no vos agrà ni naa!!) Per a un que està en Madrid curranseu i que no vol vindre a voremos mai... (jejeje) però segur que en falles no sen va d'asi! i per a l'atre, un atre currante que està en Sueca però tampoc vol voremos mai perque sap lo que passa!! (jajaja) (en tot el cariño..) Un abraç amics i espere que pronte podam celebrar-ho tot comforme toca! aleee xiquets, "i que cumplais muchos más!"



3 comentarios:

anToniet -Confeti- dijo...

moltes FELICITATS, a un en prou d retràs, i a l'atre x adelantat, xo sabeu q vos vuic, poc, xo vos vuic!!
ale, a vo si ne fem una tots juntets quan vinga el forastr a voremos, xq l'atre sempre sta obert a ste tipo d'esdeveniments!!

anToniet -Confeti- dijo...

un atra coseta, ja tenim polars, son 21 euros.
els polars els té el flaco, i els dines hi ha q donar-li'ls a ell, o a mi, quan antes millor, q hi ha q anar a pagar-los.
ale, ja esta dit!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Felicitats amics!!!