14 may 2008

¿QUE OPINEU D'ESTES FOTOS?

que se vos ocurreix al mirar les fotos que venen acontinuació?













































intenteu contestar als comentaris i sabrem la vostra opinió al respecte...

continuará...

29 comentarios:

marieta campos dijo...

abel!!!! t'has adelantat!!!! aixina no habiem quedat!!! ale vaig a dir-los algo a les meues superestus!!!

Vane dijo...

On voleu anarsen??? q esteu organitzant??? deports d'aventura??? Maremeuaaaa!!!

Inma dijo...

Marieta si les primicies es conten al blog dels confetis com no van a ser liders en audiència???

anToniet -Confeti- dijo...

Deportes d aventura, aixo pa quan? Si pa organitzar un sopar ja veus la q am liat, p'aixo no vuic ni imaginarmeu!!!
xo molt bona iniciativa, q no sigen tot sopars, festes i garrofes, un poc d deport sempre va be!!!

Ricol dijo...

Molt guay xics! fa molt de temps algus mules i algunes superestupendes anavem a sovint i esta molt guay, les activitats pel dia i les activitats nocturnes, jeje
Molaria molt organitzar una eixida per anar tots els que puguen, encara que com diu sabiament Antoniet, si ja costa posar data per a un sopar, no te dic res d´açò.

Marieta que has pensat? Kalahari?

marieta campos dijo...

JEJE, si Ricol si!
vaig estar parlant en Lucas i decidirem que seria la millor opció (per allò de les festetes nocturnes al poble, ja saps ;)
el millor serà ficar una data i que la gent intente acoplar.se no cregueu?? intentarem que siga despres de examens però sense tirar-nos massa damunt de l'estiu!
ja anirem informant, ara sols falta que digeu si podrieu vindre per tirar endavant la iniciativa!

JCampos dijo...

Marieta si em convides vaig!!!jaja

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

jo x mi vax!! Antoniet com q tant de festa i tanta garrofa?? q a qui penses q vax a convidar a vindre en la meua mochila?? a Cerveró!!!

Buskem fecha q molarà!!

marieta campos dijo...

Josep, no tingues tanta cara i no sigues tan SAPO, ahorra per una volta en la vida!!!!

Antoniet no te cregues que alli no mos amgarrofariem, sino tot el contrari....potser que mes que un dsbte per ací!jajaja!

anToniet -Confeti- dijo...

Uno q s'apunta!!! Tot i quan el dia, l'hora, companyia, etc. m'acople be claro!
Flaco, a ixa Cervero ja me la conec, x mi q vinga, xq ultimament stic tornant a agarrar amistad en ella, i me cau be chè!!! iuuuuju!!!

Clara dijo...

Jo també m´apunte. Ah, i per mi tmbé pot vindre la cerveró, que no la tenia molt tratà, però ultimament està caiguent-me prou be, gege!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Convidà quedes Cerveró!! Jo li pague el viatge!! jejeje. Ale va q ja anem apuntan-mos!! Buskeu fechaaaaaaaa q vuic fer puenting!!!!

abel -confeti- dijo...

bueno, el tema esta en que eixiriem de sueca el divendres (no se sap quin) de vesprà/nit, i tornariem diumenge de vesprada. ens reuniriem divendres nit en el poble este que es diu "venta del moro" i esta per requena (ja vos explicarem per aon para i tot aixo) i passariem alli tot el fin de semana que ens vindria a costar uns 100 aurelios i inclou varies activitats (2) amb seguro cubert, allotjament, pensio completa i... un bono per a comprar cervero gratis durant un any sense limit... jejeje

menos lo ultim tot lo atre entra. Jo havia pensat que podriem eixir el divendres dia 20 de JUNY, que supose que els compromisos s'hauran acabat per ixes feches, i AL ATAQUE! a passar un finde prou agradable en la naturalesa i despejarnos de la societat i les falles i el pimwis i el keepers i el transit i la ford (eeh sandro?!) i tot aixo... xDDDD pillarmos un altra activitat mes (xq segurament ens quedarem curts i ni an molt guays) i gastarnos uns 120 entre gasolina i tot lo atre.

jo crec q lo xungo serà les activitats que li molen a cadau perque la fecha jo crec que esta prou be. i entonces, pillem 3 activitats (2 que ens entren mes un altra que estiga be) i haura mes diversitat de gustos amb 3, com pot ser rafting, montar a caball, hidrospeed, descenso de barranco, treking o inclus puenting... ni ha molt que triar.

ale... aneu opinant...

besets i no reñiu!

anToniet -Confeti- dijo...

jejejej, la primera al canto! jo en ixa fetxa no puc anar, jo x poder anar tindria q ser a partir de la segona semaneta d juliol! xo no passa res, si ixa fetxa es la millor, ja se sap, a joder-se i otra viaje sera!

Ricol dijo...

Si se fan tres activitats vos recomane, descens de barranc amb rappel (espectacular), puenting (+ espectacular) i descens de barranc amb aigua (+++ espectacular)

Jo no se com ho tindre, si es per mitat de juliol, es possible però com be diu Toni, si no se pot mos fotrem.

neusis dijo...

pos estic en riki i toni, q tal x la segona setmana de juliol?? ells podrien i slgunes superstus tb els ve millor, QUANTA MES GENT SIGAN MES BON ROLLO NO?????

jo cambie barranc en aigua x piragua, rafting o similar (els barrancs banyats me donen cagaleres!! q li se va a fer...) xo bueno si ma de posar paquet....

Clara dijo...

Siiiiiii!!! Jo estic en toni, riki i neus: per favor, segona setmana de juliol, que els pobres estudiants no acabem examens abans...i això si que fotria perdres-ho...perfaaaaaaaaa!!!
Respecte a les activitats, a mi m´agrà tot, la unica predilecció és el puenting, que no he fet mai i m´agradaria prou.

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Pues crec q mai haviem estat tan d'acord, aixina q a mi em te iwal una semana q altra. Aneu opinant els demes pero crec q està prou clar x ara!!

marieta campos dijo...

A mi la data apartir de Juny ja me dona igual, perque ja no tinc aconteiments socials (bodas, bautizos....), aixo si lo unic que jo encara que anem en juliol sols puc en cap de setmana, perque no tinc vacances :(

anToniet -Confeti- dijo...

Jo igual q marieta, nomes cap setmana, i a partir d juliol per supost!!!

abel -confeti- dijo...

be, pues queda tot dit... la fetxa que podem agafar esta entre 18-19-20 i 25-26-27, aixi que decidim-ho i podem anar encomanant-ho ja. el preu al ser temporada alta es mes alt clarament, pero no sen va de molt. jo heu tindre un poc mal, pero intentare anar. aixina que ja sabeu, aneu dient si teniu preferencia en algun cap de setmana dels dos i anirem veient com esta l'asunt. tambe podrieu parlar en la gent que no es cibernauta i es de les colles i ficar asi qui ve i qui no.

besets

anToniet -Confeti- dijo...

Les 2 me venen be, xo la dl 18 millor, aixina tota la tensió acumula dls examns la llibere alli!!!

Clara dijo...

Jo també "m´aburroooo", que vos pasa confetis??? teniu el blog abandonaet. Respecte a les dos dates per anar a Kalahari, les dos em venen bé, en un principi, així que la que li vinga millor a la resta de la gent!

Esther dijo...

Tant q dien q teniem el nostre blog mort, el vostre encara esta pitjor.
Res, ni aire passa per asi, i respecte a Kalahari, no puc anar, coses de faena, besets.-

abel -confeti- dijo...

ffffffffffuuuuuuuiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu!!!!!


(simulant aire...)

Esther dijo...

Q passa, tant de bufar???

Estas agobiat??? contameu, jo t'escolte.( si vols)

Besets.-

Esther dijo...

Ja, ja, ja arribat l'aire als confetis, cuidaet no s'envole tot.

Salva dijo...

EEEooooooOOOOO!!!!
Jo m´apunte tmb!!
pero tindria que ser entre el 17 de Juliol i el 4 de Agost, que es quan tinc vacances!

PD: el blog del confetis mai estará mort!!!!!!!

ens vetgem!!!

abel -confeti- dijo...

la fetxa serà 18-19-20 i podem anar preguntant per preu. serien finde amb allotjament, pensio completa i 2 activitats i a part una 3ª activitat. marieta, mirau please!

enseguida ficarem lo que mos costarà i anem fent la llista pero ja!!

jo ja se mes o menys qui pot vindre aixina que vaaaa!!

LLISTA:

abel
sandro
toni
riki
marieta
neusis
inma
clara
salveta

algu mes!!?? vaaaaaaa!!