12 may. 2008

LIDERS D’AUDIENCIA!! 5500 visites!!! IGUALTAT ABSOLUTAA!!


Desprès de un temps a la captura de les “Superstupendes” en quant a liderar l’audiència dels nostres blogs s’ha confimat, EL CONFETI lidera amb autoritat en numero de visites rebudes a les “Stupendes” (1 o 2 visites) i estem a un pas de aconseguir les no poques 5500 visites (les estupendes també estan prop de aconseguir les visites del confeti). I tot açò es sobretot gracies als nostres superprofesionals del confeti que ens donen l’ informació ràpida i al moment de tot el que passa a Sueca, a la nostra falla i on a ells els dona la gana. Entre altres cosses cal destacar el descobriment de Sandro com a reporter, on apart de publicar grans articles també a fet entrevistes exclusives molt importants i al moment (o no vane?), de Toni que també esta sorprenent últimament en les seues actuacions al blog, del presi que es preocupa tots els dies d’actualitzar i posar tot lo que troba x ahi, i de tots els que cada dia entreu i discutiu, sobretot en Sandro (“stupendes, mules francis ..., xarangeres.., i els que ens visiteu desde fora tant de la falla com de altres falles), graciés a tots per tota la informació perquè encara que no estiga allí normalment, em feu sentir com a casa estiga on estiga, ja que sempre estic informat de tot el que passa tant dins de la falla, com agermanaments, sopars.... En aquest índex d’audiència no he inclòs als nous blogs emergents, però encara que estan començant i encara no arriben a les 5500 visites, però que si contem les que porten en el poc de temps que estan, si no seguim igual pronte ens agarraran.

Pd. Es un plaer per al confeti arribar al mateix temps (bueno davant) que les superestupendes a aquest record d’audiència, bon senyal d’agermanament (xa mi mai millor dit).


15 comentarios:

abel -confeti- dijo...

AAYY CAMPOOOSS!!! que peaso reportatge d'audiencia! jajaja com es nota que estas al tanto de tot el que passa al confeti! molt be socio! espere que estigues be alla aon estigues, que t'agrà molt rodar... i a vore si ens vegem el pel que el teu primo a vingut de madrid i no s'ha esperat ni a fer la visita oficial als de la colla, a pegat a fugir enseguida!


POSTDATA: EL SOPAR DE COLLES CONFETI/ESTUPENDES-SUPER ES EL DIA 17, o siga este dissabte.

anToniet -Confeti- dijo...

be campitos be!!! nomes ta faltat dir el premi per al visitant 5.500!!!

JCampos -Confeti- dijo...

jajajja, Be toni be, espere que el visitant numero 5500 dixe el seu comentari diguent que ha sigut ell!!
Abel a vore si es cumplixen les expectatives en ixe sopar i es pot fer un altre mes avant superantles!!

anToniet -Confeti- dijo...

iee, ni fet aposta figura, ves pensan-te el q me vas a ragalar, q l'afortunat a sigut jo, ai va una proposta: una cenita romantica els 2 no estaria gens malament!!

Inma dijo...

Eii confetis...això que vold dir?? Liders d'audiència!!! jeje Enhorabona

Bé, ens heu superat encara que per poc però no olvideu els vostres principis...que si les Superestus no vos arriben a promocionar...

abel -confeti- dijo...

xi mira aixo... damunt que ferem mosatros primer el blog i gracies a aixo es feren elles el seu, ara mos diuen que es per elles açò i lo atre... mare meua!

PD: jujuju

abel -confeti- dijo...

x cert, antoniet.... que tas passat el ratet clicant??!! tas mamat 23 numeros en un rato! caaaabro! (ieeeeeeeeee)

marieta campos dijo...

bueno bueno!!!! ese campitos!!!! m'has deixat flip� josepet, molt bon article! avore si no es l'ultim!! (se nota que es germ� meu!!!)jajajajaja
per� no te penses que lo de liders es pa molt llarg, que com be diu inma la gent vos coneix (en la web) gracies a mosatros!!!

antoniet a fer trampa no val,eh???

anToniet -Confeti- dijo...

ieeeeeee!!! todo tiene una explicación, tot a sigut, entre q internet me va mal i se me desconecta, i l'aburriment d'estar estudiant, pos ja me diras!!!

Clara dijo...

No passa res, ara deixarem d´entrar al vostre blog una temporaeta fins que recuperem posicions!!gege, es brometa.
Enhorabona per les 5500 visites, weno i mosatros també, que ja les hem aconseguit!!!

Sandro Confeti dijo...

Be Campitos be!! ja stà bé q sempre escriguen els mateixos pesats!! jejeje. M'agradat la teua col.laboració!! I més despreés de confirmar la nostra superioritat en l'index d'audiència! jujuju.

Per altra banda dir q el "PUTO SOPAR" (xq ja no te altre nom) es el "PUTO DIA 24" (xq ja no te altre nom tampoc). Q no vos mareje el President q ja te prou coses en el cap.

P.D.: X cert este disapte dia 17 tenim sopar d quadrilla antoniet: x ara anem Abel, Juanma, Manu, Jo i Tu si vols. Roman i el Pepo estàn x confirmar.

Besets perreres!!

Sandro Confeti dijo...

A tu no ta contat campos xq no se si vens a Sueca este finde o q. Si vens pegamos un toc i t'apuntem. (en este sopar i en el del dia 24)

anToniet -Confeti- dijo...

Perfect! Contad conmigo chicos!
Tocam i qdarem pa la nit Sandor!

JCampos -Confeti- dijo...

Antoniet, si lo que volies era una cena romantica en mi, no feia falta com ja tan dit tots que clickares 30 voltes, xo de totes formes ja vorem com teu pague!!jaja.
Ok Sandrito, xo no a contestat tpoc a l'altre xq hasta juny ja no anire!

Pd: weno nose si sera gracies a que toni saburrix o q? xo no crec que saburrixca tant, xq en un dia em passat de iwalar i superar a les superstupendes a arrasar! Si aixo el disapte celebreu les 5700 i ja qant siga el sopar de les superestupendes les 6000!jajajaja

jcardet dijo...

Enhorabona als confetis, això son moltes visites, es nota que tenen interés pel que digueu, siga per a bò o per a menys bò.
Ale a seguir, i records a Campitos.