28 may 2008

YA TENIM XARANGA!!



Després de molts anys contant amb la mateixa colla de musics, aquest era un any dificil, ja que per motius interns la ex-xaranga de la falla del Mercat començà a dissoldres i no es va poder contar en ella per al exercici faller 2008/09. Desde el blog de la falla només tenim paraules d'agraiment a tots ells, i ells saben que estem encantats de la feina que han fet durant els ultims anys.

Pero ara ja podem dir que tenim de nou musics a la falla. Començarem a buscar la xaranga que tots voliem, una xaranga que ens poguera fer ballar sense parar, que ens fera pujar l'adrenalina amb els seus pasodobles i amb el seu repertori de xarangaes. Una xaranga que sonara com ninguna altra, en definitiva, una xaranga a l'altura de la nostra falla. Pues be, la trobarem, i ells son la Xaranga La Cafrà (Fortaleny). Aquesta xaranga té molts anys d'experiencia, ve d'un poble veí, on la música la porten a les venes desde ques son xicotets i on la paraula FESTA es la 1ª del seu vocabulari. Els ultims anys han estat tocant a la Falla del Portal de Sueca, i entre els seus ultims éxits está el 1er premi del Concurs de Xarangues de Sueca 2008.

D'ells esperem molt, i sabem que ens ho donaran, al igual que ells esperen que nosaltres ens ho pasem de lo més be en ells, perque si nosaltres disfrutem ells disfrutaran. Desde ara ja podeu dir que la xaranga fortalenyera de la que tant es parla, es la nova xaranga de la falla del Mercat!!


Açí deixe un vincul de la seua web, on a part de coneixer-los podreu disfrutar de les seues fotos i videos mes cañeros!! Pegueu una miradeta que mereix la pena.
http://www.lacafra.tk

Sandro Confeti

9 comentarios:

Salva dijo...

MOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAA
ché que bo!
este any la junta seu està currant!!! ;)
gracies a tots!

JCampos dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
abel -confeti- dijo...

aaaaaahhh ppuueeeeeeeeeeeeeesss ssssiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

que vos ha paregut confetis!!!??? jajajaja

necesitavem un canvi xiquets! no direu que no mos heu pasarem beee....

Fido dijo...

Com el seu nom indica esta xaranga es la cafrà i es merixiá tocar ya en una gran falla com es la nostra.

Amic fep dijo...

Lo del gran falla, sera pel numero de gent no? perque no estaras dient que la falla en la que tocava avans no es una gran falla? supose...

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

No crec q Fido dubte que el Portal es una gran falla Fep.

abel -confeti- dijo...

jajaja! per supost que es una gran falla la del Portal, estaguent tu Fep, no ho dubtem! encara que la nostra tambe es gran i no pel numero de gent precisament, pero com tu be sabras, hi ha que estar dins de cada falla per a saber com es de bona. ;)

Amic fep dijo...

Per suposat amics, jo mai he dubtat que estigau a una GRAN FALLA, el que pasa que en aço de que els comentaris es queden gravats, tindriem que tindre un poc de compte en el que anem a apuntar, perque tal volta les paraules ens pasen una mala jugada...

Aixo pense que li ha pasat al vostre amic, si torneu a llegir el seu comentari i es pareu a pensar, voreu on esta el error... (visio personal, clar esta)

Fido dijo...

No era la meua intenció crear ninguna polemica més i menys en amb una altra falla de Sueca, recordem que estem tots AGERMANATS, el que pasa es que açi cadascu agrana pa sa casa. En ningún moment pense que la Falla del Portal no siga una gran Falla, amic Fep has d'entendre el meu anterior comentari com una simple apologia a la nostra falla y mai amb la intenció de molestar a ningú y crear malentesos. Si t'has sentit ofés et demane disculpes.